Pup van onze kennel

Een pupje ophalen is natuurlijk enorm leuk maar er komt heel wat bij kijken als je het zorgvuldig wilt doen. Het is altijd een spannende tijd, wanneer wordt Ever loops, wanneer moeten we naar de reu en dan het afwachten of de dekking geslaagd is. Ondertussen zoeken naar geschikte nieuwe eigenaren waar wij door kennismakingsgesprekken een goed gevoel bij hebben. Juist doordat we het allemaal zorgvuldig willen doen en alleen het beste goed genoeg is hebben we besloten het volgende nestje pas te plannen voor eind 2022. 
Naast al deze voorbereidingen willen we ook alle tijd hebben om Ever en de pups alle aandacht te geven die ze nodig hebben. 
Dat kunnen we voor deze tijd niet garanderen. 

Dan de vraag m.b.t. de wachtlijst. We willen op dit moment nog geen wachtlijst bij houden omdat er in de tussentijd nog zoveel kan veranderen. 
Het is daarom verstandig om gewoon de website in de gaten te houden!

Als laatste weten we dat de wens voor een leuke pup enorm kan zijn maar juist omdat wij het belangrijk vinden dat een pup een mooie start krijgt en de moederhond de aandacht en liefde die zij verdient willen we gelijk waarschuwen voor de broodfokkers. 
Zij adverteren veelal op marktplaats en puppyplaats.  
Een goede en betrouwbare fokker heeft geen nestjes van verschillende rassen gelijktijdig, heeft geen enkele reden waarom je de moederhond niet zou kunnen zien en is trots op de manier waarop er gefokt wordt (inclusief de gezondheidsonderzoeken/socialisatie). Niets is verdrietiger dan een pup kopen die niet gezond of slecht gesocialiseerd blijkt te zijn met alle problemen van dien om nog maar niet te 
praten over de uitzichtloze situatie van de moederhonden. 
Wees verstandig en wacht op een gezonde pup dan zal je geduld beloond worden. 
Wil je een broodfokker herkennen kijk dan eens op de website: www.fairpup.nl