En toen was het 8 weken later

Het is me helaas niet gelukt om tussentijds nog iets te schrijven. Wat een drukke bedoening zo'n nestje zeg, maar ook zo enorm leuk. Wat een voorrecht om dit mee te maken.

De bevalling was spannend en uit eindelijk zijn er 5 prachtige pups geboren, 3 reuen en 2 teven. We konden gelijk een groep mensen heel blij maken. Zo kregen de pups ook gelijk een naam. Mickey, Arty, Guus, Marie en Becky. De eerste weken waren vooral druk met het in de gaten houden of ze allemaal goed aan kwamen. Ever deed het super, ze was super beschermend en wilde in eerste instantie niet eens de werpkist uitkomen voor een plas. Maar dit werd naarmate de weken verstreken steeds beter. Toen ze de entingen hadden gehad kon het betere socialiseren beginnen. We zijn naar tuincentra en winkelcentra geweest en wat deden ze het goed. Ze waren nergens van onder de indruk. Ook zijn er veel kinderen met hun ouders op bezoek geweest, zo leerden ze die ook kennen. Daarna zijn we in de tuin van een lieve vriendin wezen spelen. Heerlijk zo rennen met elkaar. 

En zo vlogen de weken voorbij. Ja, het was druk en ja, soms dacht ik … zucht, als ze weer aan mijn broek/shirt/haar hingen maar bovenal heb ik genoten. 

Nu gaan de pups één voor één een eigen leven leiden. De basis is gelegd, … hopen dat ze allemaal net zo leuk worden als Bruno en Ever...

Op naar een volgend nestje, maar eerst mag Ever de komende tijd heerlijk herstellen.